30-06-12

Gert wint de BKCP Duatlon van Kortrijk

Gert Van Poucke heeft in de vooravond met ruime voorsprong de duatlon van Kortrijk gewonnen. Overwegend droog met lokaal kans op een bui, was de weersvoorspelling voor vandaag. Moest die bui nu net in Kortrijk vallen! Dit maakte het heuvelachtig parcours rond 't Hoge op sommige plaatsen gevaarlijk. Ook Gert bleef niet ongespaard. Serieus geschaafd aan lijf en leden na een valpartij tijdens het fietsen. Toen de laatste loopronde in ging, was Gert al zegezeker. 

20:15

23-06-12

21 juni ... de zomer is begonnen!

Frank Herregodts gaf de aftrap van het weekend. Hij liep in Torhout, tijdens de Nacht van Vlaanderen, de 10km. Met een tijd van 42'34" eindigde Frank 7de in zijn cat. M50. Door een technisch probleem heeft Frank 1' verloren.

Christ Willems heeft geëxplodeerd tijdens de 350ste Exploot! Dit is een maandelijkse recreatieve wedstrijd rond de Watersportbaan, sinds 1977 georganiseerd door de vakgroep ELIS van UGent. Christ won de jubileumuitgave in 18’54” (145 deelnemers). Zie ook : http://escher.elis.ugent.be/exploot350/

Merelbeke organiseerde vandaag de 5de ATS Ekiden. 88 teams gingen van start. Onze heren, ingeschreven als Team Kurt Stevens, werden 4de in 2h33'10". Het team bestond uit Thomas De Bock, Stefaan Vanroose, een collega van Ridha, Ridha Guerfal, Serge Demaere en Joris Mercelis.

Elke Rogge en Linda Hermans liepen in het team van Ugent Ladies. Ze wonnen met ruime voorsprong de damescompetitie. Met hun eindtijd van 3h05'32" werden ze ook 4de in de totale uitslag.

Evelyne Barbaix liep met een gemengd politieteam. Aangezien ze niet met hun politie uniform liepen en ik ken de naam van Evelyne's team niet ken, kan ik voorlopig haar uitslag niet meedelen. 

De examens zijn voorbij en dat was voor Ruben Vispoel het moment om de sportschoenen opnieuw aan te binden. In Roosendaal (NL) nam hij deel aan de Zomerklassieker van Brabant. Ruben werd op de 10K 8ste (6de in zijn cat.) in 34'37".

Michaël Borremans maakte zijn debuut op de 800. Tijdens de Mastermeeting, georganiseerd door DCLA, in Kessel-Lo werd hij 2de in 2'18". Nipt geklopt op de meet. Na een wedstrijd met veel wind en regen, vond Michaël dat er nog marge op zit. Dat belooft!

MB I.jpg
TDB I.jpgSVR I.jpgRG I.jpgSDM I.jpgJM I.jpgaltijd rechtdoor.jpgLH I.jpgER I.jpgEB I.jpg

08:22

14-06-12

Macho's

TW I.jpgTDB.jpgSDM.jpgRG.jpgGOF.jpg

21:45