11-03-12

Verslag BK veldlopen Oostende

In de lange cross waren 3 atleten ingeschreven (Gert, Kjell en Stefaan). Gert Van Poucke moest forfait geven wegens een blessure aan de voet waardoor het clubklassement al op voorhand verloren was. Kjell en Stefaan stonden zonder veel stress aan de start en liepen een verdienstelijke wedstrijd. Kjell Vanmelkebeke werd 60ste en Stefaan Vanroose, die een sterke wedstrijd liep, eindigde 72ste.

Bij de volgende wedstrijd, korte cross dames, stonden Celine De Weerdt, Evelyne Barbaix en Linda Hermans aan de start. Op een voor Linda iets te zwaar parcours deed ze het niet onaardig. De start was heel snel en ze nestelde zich ergens rond een 25ste plaats, op een 40-tal meters gevolgd door Evelyne en Celine, die net uit de examens kwam. Tijdens de 2de ronde verloor Linda, mede door het zware parcours, nog enkele plaatsjes. Evelyne kwam in de 2de ronde zeer sterk terug, maar moest deze remonte bekopen tijdens de laatste honderden meters. Beide dames werden bekroond met een mooie uitslag : Linda 31ste en Evelyne 37ste. Celine, die nog wat trainingsachterstand heeft, werd op deze zware omloop 67ste.

Bij de mannen korte cross vertrokken ook 3 atleten uit onze groep. Thomas Wuytinck die de voorbije weken genoodzaakt was om te rusten wegens een knieblessure deed het zeker niet onaardig. De snelle start kwam er dit jaar niet maar hij hield toch stand. Hij draaide vrij vlotjes. Thomas wou niet onderdoen voor Linda en werd ook 31ste. Ruben Vispoel en Tomas De Bock gaven het maximale van zichzelf en liepen beiden een goede wedstrijd. Ruben werd, ondanks een belastende examenperiode, 46ste. Tomas verraste opnieuw iedereen en werd bekroond met een 69ste plaats.

EB I.jpgEB II.jpgKS I.jpgKS II.jpgKS III.jpgKVM I.jpgKVM II.jpgKVM III.jpgKVM IV.jpgKVM V.jpgLH I.jpgLH II.jpgRV I.jpgRV II.jpgSVR I.jpgSVR II.jpgSVR III.jpgSVR IV.jpgTDB I.jpgTDB II.jpgTW I.jpgTW II.jpg

21:28

De commentaren zijn gesloten.