08-01-12

Openingsweekend 2012

Het feestgedruis is achter de rug, de nieuwjaarswensen zijn uitgedeeld, sportief 2012 is nu echt begonnen! Het hoogtepunt van het veldrijden lag in West-Vlaanderen, het hoogtepunt van het veldlopen daarentegen lag in Oost-Vlaanderen. Atletiek Zottegem nodigde iedereen uit voor de 41ste Dames- en Herenveldloop. Ook Kurt's atletes(n) tekenden présent.

Kristi De Smet werd bij de seniors Dames (4500m) derde op amper een halve minuut van de winnares. De masters Dames (4500m) kenden een volledig KAAG-podium. Christ Willems pakte, na een beresterke wedstrijd, haar 1ste overwinning van het jaar. Proficiat! Evelyne Barbaix eindigde de race op de 3de plaats.

Daarna kwamen de heren aan de beurt. Kurt Stevens werd 14de bij de masters Heren (6000m). Tomas De Bock had de eer de sportieve namiddag af te sluiten. Bij de seniors Heren (9000m) liep hij, na een sterk wedstrijdeinde, naar de 15de plaats.

Op zaterdagavond werd er ook al gelopen ... kleine rondjes in de Topsporthal. De hal aan de Zuiderlaan was het kader voor het PK indoor. Aron-Levi Herregodts werd 3de Senior op de 1500 (4'18"23).

Christ I.jpgEvelyne I.jpgEvelyne II.jpgEvelyne III.jpgEvelyne IV.jpgEvelyne V.jpgKristi I.jpgKristi II.jpgKristi III.jpgKurt.jpgpodium masters dames.jpgTomas I.jpgTomas II.jpgTomas III.jpgTomas IV.jpg

19:51

De commentaren zijn gesloten.